Marie

Coaching är inte botande, det är skapande! Som coach är jag din resurs.

För mig är det viktigt att hjälpa människor, att hjälpa sig själva. Att bli fria från begränsande övertygelser, att nå sina drömmars mål eller resultat.
Som Coach kan jag guida dig och se till att det verkligen händer. Jag ställer frågorna, du har svaren inom dig.

Coaching bygger på medvetenhet, ger val och leder till förändringar. Som livscoach arbetar jag i ett coachande förhållningssätt med olika metoder.

Jag är utbildad av två förebilder, Elene & Lars-Eric Unestål, på Skandinaviska ledarhögskolan, Unestål Education.

Min högsta önskan är, att jobba för en lyckligare, stressfriare värld med mer tillit, trygghet, gemenskap och respekt för varandra. För en bättre värld helt enkelt, och det är möjligt för mig att göra genom MindMe och Coachlinjen

Jag har över 20 års ledarerfarenhet, med situationsanpassat ledarskap som bakgrund. Coaching är en stor del av ledarskapet och att lyssna är mitt hantverk.

Min förändringsresa började när jag klev in hos SLH (Skandinaviska Ledarhögskolan) på en NLP utbildning 2017. Jag var i en livskris och i ett utmattningsskede, hela kroppen befann sig i negativ stress. Genom mental träning och rätt verktyg lyckades jag övervinna mig själv.Kan jag, kan du - du är kapten över ditt liv, så när du är redo och vill ha kroppen i balans kan du förändra det du önskar förändra - boka ditt första samtal redan nu!

"The brain works best in deep states of focus. Emotional intelligense is paying attention with love and no judgement"

Sandra Öberg

Stockholm

"Det är den bästa dörren jag har öppnat på länge"

Med den ska jag berätta om Marie som är stjärnan i mitt liv just nu och har varit det ett tag. Marie är snart certifierad Livscoach och jag fick chansen att hänga på tåget att utveckla mig själv. Det är den bästa dörren jag har öppnat på länge. Jag har slängt känslor, minnen och människor i papperskorgen och eldat upp dom, jag känner en lättnad och målmedvetenhet jag aldrig riktigt tidigare har känt av. Jag känner att maraton som mamma till två barn, att vara flickvän, jobba, plugga och få ihop livspusslet är en fis i rymden jämfört med vad jag har burit i min ryggsäck. Marie hjälper mig att hjälpa mig själv, att förstå saker jag kan förstå och låta saker vara oförstådda som jag inte behöver lägga energi, tid och känslor på. Jag väljer att lägga energi på mig själv för att vara den bästa versionen av mig själv, så jag kan vara den bästa mamman, flickvännen och vännen bara jag kan vara. Den här känslan är en känsla med balans i huvudet och i hjärtat. Och det är helt magiskt! Inge skitsnack utan väljer man att vilja ändras och må bra är du den enda som kan sparka dig i arslet och göra något åt det! Tack Marie för du får mig att bli en bättre version av mig själv varje dag!

Veronica Höijer

Karlstad

"Väldigt bra att inte behöva resa och det funkade väldigt bra. "

Det var bekvämt, då det var bra och tydlig information om själva processen, enkelt eftersom vi hade en telefoncoachning med video. Väldigt bra att inte behöva resa och det funkade väldigt bra. Marie var bra i sin roll! Tydlig, stöttande men också puttande! Jag blev framputtad när jag ville mesa. Men hon gjorde det med balans.

Anonym

Stockholm

"Jag upplever att coachningen var bra och effektiv för avslappning och att hitta ett inre lugn där jag kan finna mig själv och min trygghet och finna kraft i mig själv."

Jag upplever att coachningen var bra och effektiv för avslappning och att hitta ett inre lugn där jag kan finna mig själv och min trygghet och finna kraft i mig själv. Marie var mycket professionell och guidade mig på ett professionellt sätt, där hon anpassade coachningen utefter mina personliga behov och vad jag ville bli bättre på. Hon gav mig verktyg att för att kunna jobba med mig själv på egen hand även efter coachningen. Det gör att jag kan arbeta långsiktigt med att stärka mitt inre och hitta trygghet och ro i mig själv.


Timecenter

Marie Lundström

Coaching är inte botande, det är skapande! Som coach är jag din resurs.
Coaching bygger på medvetenhet, ger val och leder till förändringar. Vad än du vill skapa, finns det tillgängligt för dig!
För mig är det viktigt att hjälpa människor, att hjälpa sig själva. Hitta din drivkraft och vad som är viktig för dig.

Utbildning

  • Diplomerad: Situationsanpassat ledarskap
  • ICC Certifierad Coach
  • ICC Certifierad Livscoach
  • Certifierad inom NLP

Om du såg tillbaka på ditt eget liv och där du befinner dig just nu - vilka råd skulle du då ge dig själv?

Vill du förändra någon del av ditt liv, förändras själv, eller komma vidare utifrån där du står idag?

Du är värd att vara den du är, att tro på dig själv och att bidra med det du har till världen.

I livscoachning får du stöd i din egen utveckling, där du bestämmer riktningen.

Jag som coach ställer frågorna, du har svaren. Det kan gälla din situation just nu, vad du vill i livet, relationer, beteenden eller omständigheter. Coachingen speglar dina egna förhållningssätt, och öppnar upp för nya insikter och därmed - möjligheter.

Som livscoach arbetar jag med frågor som rör hela livet och alla delar av livet, och att skapa balans delarna emellan. Huvudfokus kan till exempel vara din hälsa, dina relationer eller din karriär, men eftersom allt hänger ihop behöver du ha hela dig själv med på vägen.

Personligen är det med stor ödmjukhet jag tar mig an rollen som coach, samtidigt som jag är driven att skapa en positiv utveckling för andra och vår omgivning. Att kunna bidra till mental hälsa och god utveckling betyder allt för mig.

Genom MindMe, och Coachlinjen blir livscoachning tillgängligt för fler i vardagen, vilket jag hoppas kan göra skillnad för många.

Jag är utbildad och certifierad ICC Coach och ICC Life coach via Unestål Education och psykolog Lars-Eric Unestål. Idag vidareutbildar jag mig inom psykoterapi till KBT-terapeut. Från början är jag företagsekonom och har arbetat som entreprenör och egenföretagare under många år, bland annat inom fastigheter i Italien, och alltid med att omsätta kunders drömmar till verklighet. 

Slå ett slag för Dig och Ditt välbefinnande!

Står du inför stora förändringar eller önskar förändring?
Med över 20 år som entreprenör, arbetsgivare och idrottsledare har jag sett och hjälpt människor i alla åldrar genom åren!
Jag är en person som brinner för idrott och människor i stort och smått. Jag beskrivs av de flesta som empatisk och förstående, en god lyssnare!

Jag har också tappat bort mig i livet, genomlidit såväl panikångest som att köra för hårt med mig själv och "gått in i den berömda väggen"!

Genom coaching utbildningar, samt som hängiven användare av den mentala träningen jag lärt mig hos SLH med karaktärsutbildare som Elene och Lars-EriUc Unestål, har jag funnit glädjen till mig själv igen, vilket gjort mig redo att hjälpa andra i svåra frågor, likt eller olikt det jag själv gått igenom.

Du har svaren inom dig att förändra, förbättra samt vara snällare mot dig själv genom att lyssna på vad du faktiskt önskar och vill uppnå med ditt liv!

Ta vara på stunden och njut av livet! Det är du värd!