Kundreferenser

Anonym

Stockholm

Jag upplever att coachningen var bra och effektiv för avslappning och att hitta ett inre lugn där jag kan finna mig själv och min trygghet och finna kraft i mig själv.

Marie var mycket professionell och guidade mig på ett professionellt sätt, där hon anpassade coachningen utefter mina personliga behov och vad jag ville bli bättre på. Hon gav mig verktyg att för att kunna jobba med mig själv på egen hand även efter coachningen. Det gör att jag kan arbeta långsiktigt med att stärka mitt inre och hitta trygghet och ro i mig själv.

Johan

Åre

Anna har varit väldigt lyhörd och kunnat anpassa våra timmar bra efter de olika svängningar i mitt liv som varit under året. 

Hon är lätt att prata med och en god lyssnare som ställer många bra och utmanande frågor. Anna kompletterade även med bra verktyg och nya infallsvinklar på de tankar och funderingar som jag hade. Det har varit roligt och inspirerande att prata med Anna!

Michaela 

Juridikstuderande, Stockholm

Innan jag blivit coachad visste jag att detta var något jag ville förbättra men i och med coachingen har jag på riktigt tagit tag i saken.

Jag har satt ett konkret mål som jag varje dag aktivt strävar efter att uppfylla. Innan jag blivit coachad visste jag att detta var något jag ville förbättra men i och med coachingen har jag på riktigt tagit tag i saken. Resultaten består i att jag varje dag uppfyller mitt mål då jag medvetet tänker på det. Den främsta egenskapen min coach har är att han inger ett lugn och harmoni till coaching-relationen. Conny har ställt de rätta frågorna som fått mig att stanna upp och reflektera över sånt som jag har sagt. Conny är en god lyssnare , vilket jag märkt bland annat då han alltid ställt relevanta följdfrågor till sådant jag har sagt under våra coaching sessioner! Jag har känt tillit till Conny under våra coaching sessioner. Jag har vågat vara ärligt och svara öppet vilket lett till egna insikter och ytterligare ett steg för att uppfylla det mål jag har satt!

Alice Purser

London, UK

She has grown my vision and belief in the things I want to do and saw so much potential in me, far more than I did!

Anna has been amazing. She has really got me thinking outside of the box on topics that I was feeling rather stuck. She has grown my vision and belief in the things I want to do and saw so much potential in me, far more than I did! She has a really kind and caring manner, but is also upfront and honest with her coaching and guides you in a way you feel looked after, but also the kick you need to drive the thoughts forward into actions.

I have taken forward our coaching and am tapping into my strengths with regards to my social media exposure, my network marketing business and with my corporate job. I feel confident to do this and Anna has opened my eyes to so much more! I have a long way to go to find my true calling, but I am now well on my way with Anna's help and guidance and for that I am truly grateful. Thank you so much!

Krista Baum

Stockholm

If you're looking for help navigating in your life with skill and kindness, work with Anna Gravell.

I was about to relocate my husband and two small children when I suddenly felt anxious, and I was looking for ways to back out of the decision. I could not put my finger on the reason for my panic...it was my idea after all! 

I spoke to Anna and her calm, made me calm. Her questions were structured and specific, but also kind and sensitive. Together, we got to the cause of my unease and came up with the best solution for me any my family. All of this happened in one hour! 

Sandra Öberg

Stockholm

Med den ska jag berätta om Marie som är stjärnan i mitt liv just nu och har varit det ett tag. Marie är snart certifierad Livscoach och jag fick chansen att hänga på tåget att utveckla mig själv. Det är den bästa dörren jag har öppnat på länge. 

Jag har slängt känslor, minnen och människor i papperskorgen och eldat upp dom, jag känner en lättnad och målmedvetenhet jag aldrig riktigt tidigare har känt av. Jag känner att maraton som mamma till två barn, att vara flickvän, jobba, plugga och få ihop livspusslet är en fis i rymden jämfört med vad jag har burit i min ryggsäck. Marie hjälper mig att hjälpa mig själv, att förstå saker jag kan förstå och låta saker vara oförstådda som jag inte behöver lägga energi, tid och känslor på. Jag väljer att lägga energi på mig själv för att vara den bästa versionen av mig själv, så jag kan vara den bästa mamman, flickvännen och vännen bara jag kan vara. Den här känslan är en känsla med balans i huvudet och i hjärtat. Och det är helt magiskt! Inge skitsnack utan väljer man att vilja ändras och må bra är du den enda som kan sparka dig i arslet och göra något åt det! Tack Marie för du får mig att bli en bättre version av mig själv varje dag! 

Veronica Höijer 

Karlstad

Det var bekvämt, då det var bra och tydlig information om själva processen, enkelt eftersom vi hade en telefoncoachning med video. Väldigt bra att inte behöva resa och det funkade väldigt bra. 

Marie var bra i sin roll! Tydlig, stöttande men också puttande! Jag blev framputtad när jag ville mesa. Men hon gjorde det med balans.