Boka Tid


Är det slut på lediga tider eller hittar du ingen tid när det passar dig? Vi lägger upp nya tider regelbundet. Hör gärna av dig till oss om du har önskemål för särskilda tider, såsom kvällar eller helger! 

Hur du bokar erbjudandet under 1-årskampanjen? 

Boka ditt första tillfälle till ordinarie kostnad så bokar vi in dig kostnadsfritt på ytterligare en session. 

Gällande bokningsbara tider under 1-års kampanjen!

Till er som har svårt att hitta tider som passar vill vi flagga för att vi regelbundet lägger till fler tider, samt har ett ytterligare antal, väl ansedda certifierade coacher att engagera för att kunna ta hand om dig och dina önskemål. 

Skicka ett mejl till oss på info@mindme.se med förslag på tider som passar dig, så ska vi försöka matcha detta med någon av våra kollegor. För bästa träffsäkerhet får du, om du vill, skriva in önskemål kring ditt ärende samt annat du tycker känns viktigt för dig,

Exempel: "Jag skulle vilja komma i kontakt med en affärscoach/karriärcoach/hälsocoach/annat val av coach för att diskutera frågor kring mitt bolag/mina yrkesval/min livsstil och hälsa/annat. Jag önskar tider på vardagar mellan 07-09 eller helgtid mellan 12-14". 

Med andra ord, ju tydligare du är i ditt meddelande ju snabbare kommer vi hitta en coach som dels passar dig och dina behov men viktigast av allt, en coach som kan träffas när det fungerar för dig!

Vi finns här för dig - när det passar dig och oavsett var i världen du befinner dig!


E-post: info@mindme.se

Intresserad av ett företagsavtal? 
Hör av dig till oss på info@coachlinjen.se så hittar vi en lösning på era behov. Vi kommer gärna ut till er.