Anslutning till video- eller telefonmöte

Du får en inbjudan via mail

När du bokat in dig i vår kalender och valt Klarnas betalningsalternativ får du en bekräftelse på bokningen i din mail.


Inför att coachmötet närmar sig får du ett nytt mail med inbjudan till mötet. I inbjudan finner du länkalternativet till videomöte, respektive ett unikt telefonnummer till telefonmöte. Du väljer vilket alternativ som passar dig.

Ring in eller anslut direkt via länk 

Anslut direkt via länken i inbjudan, eller ring oss på telefonnumret du fått i inbjudan, med mötes ID, så ses/hörs vi där! 


Vi använder StarLeaf för videomöten - inga nedladdningar behövs, du kan ringa in på telefon eller ansluta direkt via krypterad länk. 


För anslutning direkt via krypterad länk rekommenderar vi  Google Chrome som webbläsare.

..eller anslut till vidoemötet genom att ladda ner Star Leaf klienten.  

För bästa möjliga prestanda på mötet rekommenderar vi att du laddar ner Star Leaf klienten. Då behöver du bara ladda ner klienten en gång och sen fungerar det vid alla framtida möten. Nedladdningen går snabbt och uppkopplingen blir enkel; du behöver endast trycka på en grön knapp inför mötet.


Om du har ostadig uppkoppling och vill säkerställa hög kvalitet på ljud och bild, rekommenderar vi att ansluta via nätverkskabel och använda headset. 


Om det skulle bli problem att nå fram, lugn - då söker vi dig på 1) telefonnumret du angivit vid bokningen 2) mailadressen du angivit vid bokningen för att säkerställa att vi får kontakt. 

Obs! Viktigt att lämna korrekta kontaktuppgifter inför mötet, för att säkerställa kommunikation.