INTRODUKTIONSERBJUDANDE:

2 x 45 min professionell coaching för 890 kr 

(Värde 1780kr) 


Är du osäker på din framtid eller står du inför en ny situation? 
Erbjudandet kan endast nyttjas vid ett tillfälle per medlem.
Sista datum att boka är 30/11-2020 och måste ha nyttjats före 31/12- 2020 i sin helhet.

Vad innebär vårt erbjudande? 

Om du har ett avgränsat problem, eller står fast i livet och behöver komma vidare, kan dessa två tillfällen ge dig möjligheten att komma vidare. Två gånger kan betyda mycket om du behöver bolla en specifik situation eller ett avgränsat problem, och vet vad du behöver hjälp med. Men det kan också betyda förändring, om du står fast och behöver hjälp att komma vidare. I det senare fallet, kan två tillfällen vara en början, där du kan behöva fler sessioner för att sedan på allvar känna att du är på väg dit du vill. Oavsett var du står, så kan två gånger göra skillnad för att du ska komma vidare. 

I samband med vår introduktion, och i tider av Covid -19, så bidrar vi med vad vi kan, för att främja mental hälsa, balans och personlig utveckling. 

Du kan komma till oss för coaching gällande din karriär, ditt privatliv, din hälsa eller något specifikt som du jobbar med. Oavsett vad, så är du välkommen att prova coaching med en av våra coacher. 

För att få ut så mycket som möjligt av de två tillfällena, fundera igenom innan vad det är du vill och behöver jobba med, samt vad du vill uppnå med det, tills första mötet. Då kommer vi snabbare vidare och kan använda din tid mer effektivt. 

Första mötet bokar du i vår kalender, i samband med betalningen för det totala erbjudandet. Andra mötet bokar vi in åt dig, i slutet av det första tillfället. 

Om du skulle få förhinder, hör av dig till info@mindme.se minst 24 timmar innan avtalad tid, så ser vi till att hitta en ny tid till dig. 

Om din situation visar sig inte främst kunna hjälpas av coaching, och du behöver någon annan form av stöd, talar vi om det för dig.  Vi tar oss an endast de ärenden med vilka vi ser en möjlighet att skapa de resultat som du söker. 

COACHLINJEN HJÄLPER DIG ATT HITTA DIN RÄTTA VÄG FRAMÅT!  

Vi lyssnar och ställer frågorna - du har svaren!